clear
جدیدترین اخبار

آشپزی با بدان تو - BEDANTO | همه‌چیز را بدان تو

آشپزی، شیرینی‌پزی و تهیه انواع دسرها یکی از علاقمندی و توانایی‌های بسیاری از بانوان هنرمند ایرانی است که هرروز برای تهیه وعده‌های روزانه زحمت فراوان می‌کشند و با اشتیاقی بیش‌ازپیش به تهیه آن می‌پردازند طبق روال هر هفته‌ی بدان تو، در این قسمت قصد داریم که طرز تهیه گز آردی را  به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

شنبه, 19 فروردين 1396

آشپزی، شیرینی‌پزی و تهیه انواع دسرها یکی از علاقمندی و توانایی‌های بسیاری از بانوان هنرمند ایرانی است که هرروز برای تهیه وعده‌های روزانه زحمت فراوان می‌کشند و با اشتیاقی بیش‌ازپیش به تهیه آن می‌پردازند. در ادامه با ما همراه باشید.

آشپزی، شیرینی‌پزی و تهیه انواع دسرها یکی از علاقمندی و توانایی‌های بسیاری از بانوان هنرمند ایرانی است که هرروز برای تهیه وعده‌های روزانه زحمت فراوان می‌کشند و با اشتیاقی بیش‌ازپیش به تهیه آن می‌پردازند طبق روال هر هفته‌ی بدان تو، همان‌طور که در مطالب هفته‌های پیشین «آشپزی با بدان تو» طرز تهیه کیک اسفنجی و خمیر فوندانت را آموختید، در این قسمت قصد داریم که طرز تهیه خامه فرم گرفته‌ی قنادی را برای درون لایه‌های کیک و تزئین روی کیک به شما عزیزان آموزش دهیم.

آشپزی، شیرینی‌پزی و تهیه انواع دسرها یکی از علاقمندی و توانایی‌های بسیاری از بانوان هنرمند ایرانی است که هرروز برای تهیه وعده‌های روزانه زحمت فراوان می‌کشند و با اشتیاقی بیش‌ازپیش به تهیه آن می‌پردازند طبق روال هر هفته‌ی بدان تو و با توجه به نزدیک شدن عید نوروز، همان‌طور که در مطلب هفته پیش «آشپزی با بدان تو» طرز تهیه کیک اسفنجی را آموختید، در این قسمت قصد داریم که طرز تهیه خمیر فوندانت را برای تزئین روی کیک به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد اولیه جهت تهیه خمیر فوندانت

مواد اولیه

در ابتدای کار، یک ظرف مناسب را در نظر گرفته و تا نیمه، پر از آب نمایید و آن را بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

سپس یک ظرف را همانند تصویر زیر بر روی آن قرار داده و ۴ قاشق غذاخوری آب درون آن بریزید.

مرحله اول

پودر ژلاتین را درون این آب بریزید. سپس با قاشق آن را مخلوط کرده و به‌آرامی هم بزنید تا ژلاتین با
حرارت غیرمستقیم حل شود. پس‌ازآن که تمامی ذرات ژلاتین حل شدند، کره و شکلات تخته‌ای را به آن
اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا شکلات و کره به‌صورت کامل ذوب شوند.

 

 

سپس گلوکز و گلیسیرین را به مواد اضافه نموده و آن‌ها را حل نمایید. هنگامی که محلول صاف و یکدستی حاصل گردید، ظرف را از روی حرارت بردارید.

اکنون یک ظرف دیگر انتخاب کنید. پودر قند را درون آن الک نمایید. دقت داشته باشید  که پودر قند شما باید بسیار نرم و یکدست شود تا درون خمیر، حس نشود.

 

 

حال مواد قبلی را که به دمای محیط رسیده است، درون پودر قند بریزید. آن را کمی با قاشق مخلوط‌کنید. سپس با دست آن را کاملاً ورز دهید تا خمیر فوندانت نرم و یکدستی آماد شود. اگر متوجه شدید که خمیر به‌دستتان می‌چسبد و جدا نمی‌شود، یک الی دو قاشق پودر قند به خمیر اضافه نمایید و آن را به خوبی ورز دهید تا خمیر فوندانت شما آماده گردد.

 

خمیر فوندانت

اکنون خمیر فوندانت خود را درون یک نایلون قرار دهید که هوا به آن نرسد. سپس آن را در دمای محیط به مدت یک ساعت بگذارید تا کاملاً آماده گردد.

 

 

خمیر فوندانت را به‌هیچ‌عنوان درون یخچال قرار ندهید زیرا موجب سفت شدن آن می‌شود و برای فرم دادن و ساخت اشکال مختلف با مشکل مواجه می‌شوید.

پس از گذشت یک ساعت، خمیر شما آماده می‌باشد. اکنون می‌توانید هر مدلی که دلخواهتاناست را به‌وسیله خمیر فوندانت خود بسازید.

برای رنگ کردن خمیر، می‌توانید از رنگ‌های خوراکی استفاده نمایید.

 

 

برای فرم دادن به خمیر فوندانت و ایجاد اشکال مختلف، به یک سطح صاف احتیاج دارید. یک قاشق
پودر قند و یک قاشق نشاسته ذرت را با یکدیگر ترکیب کرده و بر روی این سطح صاف، الک کنید.

 

 

آموزش گلی زیبا با خمیر فوندانت:

 

 

 

مرحله دوم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آموزش پاپیون با خمیر فوندانت:

 

 

 

 

 

مرحله سوم

 

 

در مطلب آینده، آموزش کامل تهیه‌ی خامه قنادی را برای شما عزیزان در وب‌سایت بدان تو قرار می‌دهیم تا بتوانید بهترین کیک‌ها را در منزل خود به‌راحتی تهیه نمایید.

نظرات، پیشنهادها و سؤالات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر دستور غذا یا دسر خاصی را احتیاج دارید، در قسمت نظرات به ما اعلام نمایید تا در اولین فرصت، دستور آن را برای شما در وب‌سایت بدان تو قرار دهیم.

آشپزی، شیرینی‌پزی و تهیه انواع دسرها یکی از علاقمندی و توانایی‌های بسیاری از بانوان هنرمند ایرانی است که هرروز برای تهیه وعده‌های روزانه زحمت فراوان می‌کشند و با اشتیاقی بیش‌ازپیش به تهیه آن می‌پردازند. طبق روال هر هفته‌ی بدان تو و با توجه به نزدیک شدن عید نوروز، قصد داریم طرز تهیه کیک اسفنجی با روکش فوندانت و خامه را به شما عزیزان آموزش دهیم. در ادامه‌ی مطلب «آشپزی با بدان تو» با ما همراه باشید تا در آموزشی که تدارک دیدیم، در این هفته، روش تهیه کیک اسفنجی را فراگیرید.

 

خبرنامه
با عضویت در خبرنامه (بدان تو) همه چیز را بدان تو!